Blog Image

Holstebro Flyveklubs Blog

Bloggen bruges til distribution af klubinformationer.

Bloggen er frit tilgængelig, men du skal være logget ind for at oprette og kommentere på indlæg. Login fås ved henvendelse til webmasteren. Besøg i øvrigt klubbens hjemmeside!

FEST – 75 års jubilæum

Uncategorised Posted on Sat, October 05, 2019 17:37

Det er i år 75 år siden, at flyveklubben havde sin start. Så pokalfesten er i år også en jubilæumsfest.

Og for at give det en ekstra festlig drejning, så kom i tyroler-outfit, så vi har endnu mere at more os over.

LØRDAG DEN 2. NOVEMBER KL. 18.00

Der vil blive serveret en lækker buffet og  øl, vin, vand m.m. vil kunne købes til fornuftige priser og i rigelige mængder.

Årets pokaler vil blive overrakt, såfremt nogen har gjort sig fortjent til dette.

Der vil være gennemgang af sidste års væddemål. Så husk at medbringe de indsatser på væddemål, som du sandsynligvis har tabt.

Spontane indlæg er altid velkomne uanset hvor platte de er.

Prisen for hele herligheden er omkring 200 kroner per person, som betales ved ankomst.

Tilmelding sker til John på 24430107 eller  på mail: john.borsting@gmail.com, se senest den 25. oktober.Nedpakning af fly er udsat

Uncategorised Posted on Fri, October 04, 2019 13:02

Nærmere information om data udsendes her senere.Lørdag d. 5 Oktober

Uncategorised Posted on Thu, October 03, 2019 21:31

Dem der har lyst skal være velkommen til at hjælpe med at sætte AS-k13 i værkstedet og sætte campingvogne i hangaren på Lørdag fra kl. 10 og til vi er færdige. Vi arrangere ikke noget aftensmad idet kun 2 havde meddelt at de kunne.

Vi ses derude

Hilsen

Thomas & DennisSøger Slæbepilot til Lørdag

Uncategorised Posted on Sun, September 29, 2019 09:09

Hvis vejret tillader vil vi forsøge at køre nogle starter i Ask inden vi pakker ned så søger en Slæbepilot på lørdag fra 10-13 tidenNedpakning af svævefly

Uncategorised Posted on Fri, September 20, 2019 11:33

HFK svæveflyver slutter sæsonen lørdag den 5. Oktober Vi vil forsøge at køre et par starter i AS-k 13 fra klokken 10:00-13:000 Derefter vil vi adskille AS-k-13 og sætte den i værkstedet. Støvsuge, vaske og fjerne tape rester og gøre den klar til vinterarbejdet. Opryde og feje hangar Flytte campingvogne til vinteropbevaring ind i hangaren. Vi slutter dagen med noget mad såfremt der er stemning for det.Flyslæb den 29/09/2019

Uncategorised Posted on Fri, September 13, 2019 15:44

Hej –

Jeg har slæbevagt på NF den 29/09/2019, MEN den samme dag har KDA repræsentantskabsmøde, som DULFU har anmodet mig om at deltage i.
Jeg kan jo ikke være to steder på een gang, og det er ikke fordi KDA er vigtigere end HFK, men jeg bliver desværre nødt til at pjække fra NF denne dag.
Jeg håber én eller anden kan afløse mig i fald det skulle være nødvendigt.

Mvh – og undskyld.
HelgeEr du DASK medlem

Uncategorised Posted on Thu, September 12, 2019 09:21

Eller vil du bare opleve noget nyt?

Kære Holstebro FlyveklubVejrudsigten ser godt ud for weekenden. Lørdag vest/nordvest 9-12 m/sek. og tørvejr. Søndag vest 10-14 m/sek. Dog med 3 til 4 mm. regn mellem kl. 8-14.Derfor flyves der hang på Lønstrup kommende lørdag den 14. september, hvor vejrudsigten er særdeles lovende. Briefing kl. 10.00 på marken ved siden af den gamle kirkegård. Som følge af, at der er varslet regnvejr søndag formiddag, er det usikkert om der kan flyves søndag. Det tager vi stilling til i løbet af lørdagen. Undertegnede er kontaktperson desangående.Vi forventer at medbringe Bergfalke, Specht, K-8 og Baby.Vi mangler dog 2 stk. biler med krog. Send venligst en mail eller SMS til undertegnede, hvis du kan tage en flyver med:Niels Peder Møller, 24 98 27 90npm@nielspeder.dk

Med venlig hilsenLønstrup teamet


Dansk Svæveflyvehistorisk Klub


Nye teoriunderviser søges.

Uncategorised Posted on Tue, September 10, 2019 09:28

Nye teoriundervisere søges

Vi mangler en til at undervise i det nye fag Kommunikation (teori til radiocertifikat). Vi har endnu ikke modtaget oversigt over pensum eller undervisningsmateriale. Men vi har brug for at få en person på banen nu, idet unionen skal have alle teoriunderviserne registreret i DTO’en. Derudover vil unionen også indkalde til et seminar for alle underviserne.

Vi vil også gerne have en ny underviser i Menneskelig ydeevne, fra næste sæson. Det vil sige, at hvis vi finder en ny underviser allerede nu, så har vedkomne mulighed for at følge undervisningen hos Bent Drechsler i år. Undervisningen er 4 timer en enkelt lørdag.

Jeg håber der er nogen der gerne vil hjælpe med undervisningen.

Kontakt gerne undertegnede.

Hilsen Lisette

mobil 20921500

mail  lisette_sb@hotmail.comNext »