Så fik vi en længe tiltrængt revision af klubbens hjemmeside. Tusind tak til Rikke for assistancen de sidste år og velkommen til vores nye webmaster, Jens Karlsmose.

Jeg vil fortsat forsøge her i sommerhalvåret med minimum et nyhedsbrev hver anden uge, og hen over vinterhalvåret når jeg føler behov.

Selv om vejret i lørdags (8. juni) ikke var optimalt for spinøvelser med vores instruktørkollegaer fra DULFU, så nåede vi alligevel dem alle om søndagen. Det var en hyggelig weekend for alle os der deltog og klubben fik mange positive tilkendegivelser fra alle vores gæster. Jens gjorde en stor indsats for at alle skulle føle sig veltilpas. Den fortjeneste skyldes i store træk Jens koordinationsevner – det kunne man godt tage lidt ved lære af i DULFU. Også en stor tak til Ove som spininstruktør, samt Lisette og alle de andre klubmedlemmer, der fik tingene til at fungere.

Nu håber jeg så på stor deltagelse til vores medlemsmøde på mandag, der er mange ting vi skal have vendt og drøftet. Vores værkstedsprojekt er gået lidt i stå, de kære Tordenskjolds soldater er ved at være trætte, og det har jeg fuld forståelse for. Jeg håber dog på, at der måske er nogle nye kræfter, der lige kan hjælpe til med den sidste lille nøk, så vi bliver færdige.

Vi døjer fortsat med vores hangarporte. Det er lidt utroligt, at så stort et firma som Gråkjær vil være bekendt at levere sådan engang skrammel og så ikke erkende, at de i den nuværende form aldrig kommer til at fungerer optimalt som man må forvente af et nyt byggeri. Men vi må fortsætte med at rykke, så giver de sig vel.

På søndag (16. juni) har vi lovet Mogenstrup borgerforening at stille op med et lille flyveklubarrangement. Vi er en 6 – 8 stykker. Jeg tror, at det er vigtigt, at vi viser os overalt i kommunen så det giver os lidt goodwill. Sct. Hans invitation skulle i have fået, jeg håber på, at så mange som muligt møder op til dette arrangement.

Vi har nu fået fremstillet nogle professionelle skilte, så vi forhåbentlig slipper for hundelufter og jogging-/kondiløbere på startbane og i sikkerhedszonerne – håber det har effekt. Ove har lovet at fremstille nogle rammer og Asbjørn har via sine forbindelser fået trykt skrift til skiltene. Koldkjær har leveret pladerne, og jeg forsøger så at få det koordineret efter bedste evne.

Jeg husker ikke om jeg har nævnt det før, men vi har yderligere fået et fly i Hangar, en Jabiru 170, flot flyver. Og velkommen til 3 nye medlemmer: 1 stk. til RC (Bjarne) og 2 til UL (Peter og Asger). Kurt Villadsen er gået solo på UL, og flere er på vej.

Men så har vi lige nogle hængepartier i svæveflyveafdelingen. Motor Falken har endnu ikke gennemgået sit årlige eftersyn og skal have udstedt nyt ARC. Lisette og Helge fik i weekenden lavet nyt ARC til vores Duo Discus, men vi erfarede så efterfølgende at propellen skulle have en 5 års inspektion på fabrikken og ikke kunne vente til 200 timer som jeg og andre have troet, beklager. Vi skal nu have fundet én, der er kompetent til at af- og påmontere propellen. Der skal laves nyt ARC på Twin III og DG 300, jeg kan også se at DG 300 endnu ikke har fået udført 3 mdr. smøreeftersyn/kontrol, rep. reservehjul m.v.

Vores sommerlejr i uge 30 bliver en realitet , Niels Kongsbak er vores koordinater på dette projekt. Jeg håber på stor opbakning til denne årlige begivenhed, og jeg vil foreslå, at vi får lagt noget ud på DULFU´s hjemmeside omkring sommerlejren. Der skulle komme noget i det nye svæveflyveblad og måske også i FLYV.

Slutteligt vil jeg håbe, at I vil bruge vores nye hjemmeside flittig, og at der bliver holdt et sobert sprog her på bloggen. Vi har Danmarks bedste faciliteter og skal vi ikke også blive Danmarks bedste klub!

Hilsen, Formanden