Som sædvanlig afholder Holstebro Flyveklub sommerlejr i uge 30. Alle som har mulighed for at deltage en eller flere dage, og gerne hele ugen er velkommen til både at flyve men også i høj grad til at hygge sig på flyvepladsen. Der er mulighed for at overnatte enten i klubhuset eller i ens medbragte telt eller campingvogn.

Skulle nogen være arbejdsramt i denne uge er det naturligvis også muligt at komme ud og spise sin aftensmad sammen med os, men husk tilmelding. Jeg regner med at vi laver en seddel hvorpå vi kan tilmelde os aftensmad som vi spiser sammen klokken ca. 19 hver dag.

Se hele programmet her:

Forslag til alternativer til flyvning (hvis vejret – mod forventning – skulle svigte os):

Stauning flymuserum + whisky destilleri (åben tirsdag eller torsdag)

Fisketur i put & take

Bowling

Værkstedsbyggeri (lige det sidste)

Besøg på Arnborg

20. – 21. juli besøg på Skinderholm til Swinging Denmark (modelflyve konkurrence)

Andre forslag???

Vel mødt

Nielssmiley