Hej kære flyvervenner

Lige en kort besked fra det københavnske. Jeg er nemlig startet med et studie der foregår i indre by København. Studiet er planlagt så det skal udfordre mine evner og da nogle vil sige der ikke skal så meget til er jeg derfor nød til at bruge en masse tid og ressourser på dette.
Jeg er oven i købet så heldig at min kone har produceret et vidunder af en datter. Hun hedder Olivia og tager også “lidt” tid.

Dette har haft den uheldige sideeffekt at jeg og Janni ikke har helt så meget tid til flyvningen og flyvepladsen. Jeg har måttet erkende at jeg ikke kan passe mine spilvagter. Jeg får heller ikke fløjet selvom jeg savner det utroligt meget.

Til August 2014 bør vi igen have tid. Jeg skulle gerne være færdig og vi er flyttet tilbage til ålborg. Ind til da vil min og vores tilstedeværelse på pladsen blive meget begrænset. Håber derfor i vil bære over med at jeg ikke får bidraget med min del af klubarbejdet. Jeg planlægger at komme stærkt igen!

Med venlig og flyverhilsen

Asbjørn

PS: Det ny restaurerede værksted ser godt nok flot ud…