Hej Alle, jeg var lige en smut forbi flyvepladsen igår fredag og kigge på den så omtalte Taurus. den er jo ALT FOR FED!!! Det kunne være en fed flyver at have i Holstebro flåden.

Jeg kommer dog til at stå med et kæmpe problem i fremtiden hvis vi skiller os af med duo’en og dg’en. Det der motivere mig til at flyve svæveflyvning er helt klart konkurrence delen. En Taurus kunne være genial til at få nogle nye/gamle medlemmer igang med svæveflyvning på en måde hvor det ikke er så krævende tidsmæssigt som det er nu.
Jeg synes dog det er vigtigt at vi har et fly man kan gå over til, når man er parat til at udfordre sig selv inden for konkurrence flyvning.
Mit forslag vil jo selvfølgelig være lidt til min egen fordel… Jeg tænker at hvis det var muligt, kunne vi beholde dg’en og på den måde stadig deltage i konkurrencer mm.
Man kan jo sige at vi er ved at være nogle stykker der kan flyve den, og det er den svæveflyver der pt. flyver mest i Holstebro.
Jeg er selvfølgelig ikke så meget inde i klubbens økonomi, men det er bare en flyver som jeg personligt har svært ved at se mig selv uden.

mvh. Dennis Alkærsig Høj