hej alle UL folk

Keg kører noget øvelse med de værnepligtige i internationale opgaver i næste uge

I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig en pilot til Savanaen.

min plan er at de værnepligtige og jeg kører kolonnekørsel til Holstebro flyveklub og når vi så ankommer ( omkring kl 20 onsdag aften) lander Savanahen monteret med beredskabsstyrelsens logo på siden. Jeg kommer over til flyveren og modtager en hvilken som helst “meget vigtig pakke”. hvorefter vi bare pakker flyveren igen.

kort tid efter modtagelse af pakken køre vi videre.

Hvis der er nogen der interesseret i at hjælpe mig må i gerne lige skrive eller ringe til mig på 51957830. det er en flyvning på 5-10 min.

beredskabsstyrelsen betaler flyvning igennem min konto.

håber der er nogen der har tid til lige at hjælpe mig

mvh Dennis Alkærsig Høj