Hej alle – i den kommende weekend fra lørdag morgen til søndag aften har vi booket klubhuset til afholdelse af det årlige instruktør-seminar for DULFU. De var så glade for at besøge os sidste år, så vi gik med til endnu en omgang. Der kommer rundt regnet 20 UL instruktører, og det bliver en blanding af oplæg og debat i klubhuset/kantinen og – hvis vejret tillader – praktiske spinøvelser i svævefly.

Selvom der vil være “optaget” i klubhuset, skal du ikke føle dig fremmed! Kom gerne og flyv og vær glad. I forbindelse med oplæg m.v. i kantinen er det rart, hvis der er lidt ro, men ellers er der ingen grund til at holde sig væk. Der bliver nok også diverse UL fly at kigge på.

Jeg deltager ikke i selve seminaret, men står for det praktiske med mad, rene toiletter, og flyslæb til spinøvelser, hvis vejret er til det. Der bliver også sagtens plads til et slæb med klubbens fly, hvis nogen får lyst og lejlighed, og måske lidt UL skoling, hvis Savannah’en bliver klar.

Happy Landings,

Jens