Hej Alle sammen.

Vestjylland har svært ved at finde spilførere til den kommende weekend. så det er aftalt, at vi flyver fra Holstebro. Jeg håber der dukker rigtig mange af jer op og hjælper med at få det til at virke. Lørdag kan der være et problem med en instruktør, men jeg har talt med Dennis, som gerne vil flyve nogle passagerstarter med diverse elever. Jeg er desværre forhindret, men jeg kommer søndag og vil selvfølgelig gerne skole med så mange elever, som muligt. Vi er ved at have en pæn lille flok elever, så lad os hjælpe hinanden med at få dem hjulpet godt i gang, så svæveflyvningen i Holstebro ikke dør ud. Vi skal desuden til at have uddannet eleverne i at køre spil, da det er her vi pt dør, når vi gerne vil flyve. Jeg håber der er en af jer rutinerede, som evt, vil hjælpe med denne opgave.

Mvh

Ove