Vi har modtaget nedenstående invitation til ishockey. Hvis du har tid, lyst og lejlighed, send mig en mail til kurtvilladsen@privat.dk eller skriv en kommentar nedenfor senest den 13. oktober. Så skriver jeg en samlet besvarelse.

Hej med jer!

Efter en forrygende sæsonstart i isligaen, hvor vi i Herning Blue Fox har lagt sig alene i spidsen efter de første fire kampe, tager vi fredag den 17/10 hjemme imod klassens nye dreng fra Gentofte. I denne anledning, kunne vi hos Herning Blue Fox godt tænke os, at invitere jeres klub ud og se denne kamp uden beregning!

Det eneste I skal gøre er, at melde tilbage om I er interesseret og hvor mange billetter I er interesseret i. Dette skal ske senest tirsdag den 14/10.

Herefter vil vi sende jeres billetter til denne mail, som I så vil kunne printe ud og benytte.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Venlig hilsen / Best regards

Esben Kiel
Praktikant