Kære Flyvervenner

Så er det ved at være tid til planlægningen af 2015. Grundet en række ydre forhold som Sun Air Cup, VM for Kvinder etc. så er forslaget fra bestyrelsen, og undertegnede, at Sommelejren kommer til at ligge i uge 28 (Lørdag d. 04.07.15 – 11.07.15).

For at få en god og udbytterig uge for alle; piloter, koner, kærester, børn og familier så er det vigtigt for mig, at der er så mange der byder ind som muligt. Så går du med et arrangement i maven så skriv eller ring, så får vi det planlagt.

Personligt synes jeg, at vi skal fastholde, at der i løbet af ugen vil være nogle arrangerede fællesspisninger, hvor der er nogle, der er ansvarlige. Øvrige dage kan det så foregå som fællesspisning, men hvor man sørger for sig selv.

Af øvrige arrangementer har vi tidligere eksempelvis haft:

Navigations ture
“Fiskekonkurrencer”
Bakkekonkurrencer (flyanhængere)
Varigheds flyvning (Sjovest i svævefly)
Besøg ved Kulturelle institutioner (Stauning Flymuseum)
Besøg ved Karup (Flyvende)

Vi har også ofte haft besøg fra andre klubber og af andet flyvevæsen såsom varmluftballon, gyrokopter osv.

Måske vi i år skal invitere eller arrangere noget med RC og UL fra andre klubber?

Alt i alt. Janni og Jeg har sagt ja til ligesom at være koordinationspunkt. Så vi vil prøve at lave et program. Det kan dog kun lade sig gøre hvis der bidrages bredt, vi kan ikke trække sommerlejren igennem selv.

Nu kender I perioden.. Så se at få planlagt noget ferie der!

Mvh
Janni & Asbjørn