Kære Venner

Jeg ved at nogen nu tænker om det ikke lige er tidligt nok! Det er det måske men så er der ikke nogen der kan sige, at de ikke havde mulighed for at planlægge lidt frihed i uge 28, 2016.

Uge 28, 2016 i dagene 4/7 – 12/7 Sommerlejr i Holstebro Flyveklub

Jeg vil gerne være planlægger igen hvis der ikke er nogen der har noget i mod det! Det vil jeg gerne fordi der var så står opbakning til sidste sommerlejren i år. På trods af det lidt små dårlige vejr lykkedes af få en formidabel uge hvor alle bare gav den gas og havde det sjovt. Lad os se om det kan gentage sig!

Jeg har en del ideer til hvordan vi kan få planlagt nogle gode aktiviteter. Det er dog sådan at jeg meget hellere vil have jeres input. Hjælp mig med at få planlagt de aktiviteter I gerne vil have!

En af de ideer jeg overvejer er et Wings and Wheels arrangement. En dag hvor vi inviterer til Fly In og samtidigt inviterer alle bilklubberne i området til at komme. Vi har jo pladsen og det kunne sikkert blive en god dag!

Et af de forslag jeg har fået er at vi bestiller en til at stå for al madlavning hele ugen. Jeg har forhørt mig lidt og fået tilbudt følgende:
Fuldpension for 100kr pr dag.
Det syntes jeg lyder super interessant men det kræver jo at kokken der leverer ved hvor mange vi er! Så tilmelding til de dage man ønsker at være på pladsen er så vigtig.. og er vi så ligeså fleksible hvis vejret er dårligt? (Ham jeg har talt med er helt klar over vores “situation” og er klar på at skulle være fleksibel)
Noget af vores fantastiske overskud vil jo så forsvinde. Vi kan stadig tjene lidt på drikkevarer men ja.. der er plusser og minusser.

Hvem skal vi have til at holde foredrag?

Som en sidebemærkning jeg afsløre at der allerede er 12 voksne og 7 børn tilmeldt!

Håber vi kan få skabt en god dialog hen mod sommeren så vi igen kan have det sjovt på pladsen en hel uge i træk!

Mvh
Asbjørn
drechsler22@hotmail.com
30202662

Der kan tilmeldes på ovenstående 🙂