Hej kære flyvevenner!

Sommerlejren 2016 ligger i perioden 9-17 juli. (uge 28)

Jeg har her vedhæftet en invitation. Det er til et arrangement som jeg håber i alle vil støtte op omkring. Jeg har ikke fået meget hjælp endnu til planlægningen af årets sommerlejr så nu er jeg bare gået igang.

Jeg kommer til at mangle folk der vil påtage sig opgaver i forbindelse med dette Wings and Wheels arrangement. Jeg kan kort nævne et par funktioner der helst skal bemandes:

Radio skal være bemandet i forbindelse med Fly in og efterfølgende Taxi instruks.

Pladsmand i forbindelse med Drive In og anvisning/oprettelse af parkeringsområder.

Kantine hjælp til kaffe og diverse.

En der kunne tænke sig at være Stumpemarked ansvarlig (Erik?)
etc.

Med lille arrangement må vi være kommet godt igang! Men hvad skal vi så?, ja flyve…

Jeg mangler en fra RC der vil være tovholder på deres del, skubbe til klubbens egne medlemmer men også inviterer igennem RC unionen. Evt. få fat i en show pilot der kan komme og lave en opvisning! (vi har penge til at betale for kørsel og en lille gave?)

Jeg har allerede fået tilmeldinger til Sommerlejren fra de første 15 personer der vil være på pladsen hele ugen. Men jeg vil rigtig gerne høre fra flere af jer!

Jeg mangler en af de der primært flyver UL til at tage hånd om denne del af klubben. De skal vel luftes ekstra meget den uge. Ud og se landet sammen!

Jeg mangler en fra vores svæveflyveafdeling der kunne tænke sig at varetage de interesser som der måtte være for de piloter.

Jeg har været i dialog med Dieter Betz. Han vil gerne komme og holde et foredrag igen. Han nød meget at besøge os sidst. Emnet kunne denne gang være Alaskas Vildmark og Bushflyvning (også de ufortalte historier). Er der stemning for dette eller skal jeg finde en anden?

Jeg er i dialog med trafikstyrelsen om igen at holde et indlæg med overskriften flyvesikkerhed, vi skal bare lige have specificeret et emne. Nogen ideer?

Som i kan se… der er lidt løse ender! Min stille bøn til jer skal være… køb ind på sommerlejren! så bliver det jo jeres!

Mvh
Asbjørn