Timeregistrering for 2015

Til alle ejere af registrerede UL-fly i Danmark.

Ifølge unionshåndbogen er vi forpligtiget til at fremskaffe årlige havaristatistikker på UL området. Dertil har vi brug for at indsamle timer og landinger for alle UL-fly (ikke piloter) registreret i Danmark.

Denne meddelelse sendes kun ud via medlemsinfo. De materielansvarlige i klubberne har et medansvar, i at sikre, at alle flyejere i klubberne får indsendt timer og landinger for alle fly i klubben, også dem som unionen ikke er på email med via denne service.

Det er enkelt at registrere online ved brug af link herunder. Dertil skal du blot bruge flyets rejsedagbog og finde det antal hele timer og landinger der er noteret for 2015.

Når du registrerer skal du finde dit/dine fly på listen. Findes dit fly ikke på listen, kan det skyldes det er afmeldt i løbet af 2015. Så skal du vælge den øverste mulighed på listen ”Fly er ikke på liste” og under besked kan du skrive registreringsnummeret.

Det er også vigtigt at registrer 0 timer og 0 landinger for fly der ikke har været i luften i 2015. Hvis flyet har skiftet ejer i 2015, er det kun den sidste ejer der skal registrere (men med timer og landinger for hele 2015).

Alle timer og landinger for 2015 skal være registreret inden den 19. februar 2016.

Link til registreringsskema

Har du spørgsmål til registrering kan du kontakte Niels Gregersen på tlf. 2144 2497

Mvh
DULFU