Lørdag den 25. juni 2016 troppede jeg ca. kl. 1000 op på flyvepladsen i NF for at passe min I+Slæbevagt.

Da jeg vidste, at Duo’en ville løbe ud for ARC dagen efter (i dag), forhørte jeg mig nu ikke om der overhovedet var nogen på pladsen, da jeg jo alligevel skulle på NF.

Birger Sommer og Klaus Witt gik og nussede i hangaren da jeg ankom, og det var jo en perfekt anledning til at få gjort Klaus færdig som slæbepilot. Altså ud med Fox’en og K9, og efter ca. en time havde vi overstået de flyvninger der skulle til med en kontrollant hængende bagefter.

Nu havde Birger ikke lige nogen gyldig tilladelse til at lade sig slæbe, og Ove blev så kontaktet. Der var vistnok noget med en vagttelefon, men den blev så overladt til Birger, og Ove tog de følgende nødvendige flyslæb mens kontrollanten kontrollerede fra jorden – og i øvrigt ikke havde nogetsomhelst at gøre, da alle tre slæb efter Oves udsagn sad lige i øjet – (om det er fordi Ove er hjælpsom, eller fordi han har stor interesse i at få en slæbepilot mere i klubben, eller fordi han fik et par gratis flyslæb ??? – døm selv) smiley

Så efter lidt papirarbejde og en bestikkelsesøl – den slags er vist ret populært i visse kredse – fik Klaus kontrollantens underskrift på at han nu er slæbepilot.

Så inden længe, hvis ikke allerede, vil I kunne finde ham i Eurofox’en med en lang hale efter sig.

Til lykke til Klaus smiley

/Helge