Kære bestyrelse og medlemmer

Invitationen til medlemsmøde er ikke et angreb på hverken klub eller bestyrelse. Det er en vision for klubbens fremtid. En vision, man kan være for…. eller imod. Og i sammenhæng med denne har ingen – ud over klubbens generalforsamling – mulighed for at vedtage noget som helst.

Men grundlæggende er visionen – vedr. flyplaner – baseret på de meget positive udtalelser, der har været på bloggen tilbage i tiden fra Erik, Thomas, Asbjørn m.fl., og er iøvrigt en vision, som vi forventer, at langt de fleste klubmedlemmer kan gå ind for.

Det kan altid diskuteres, om initiativgruppen har fulgt de demokratiske uskrevne regler til fulde – det har vi næppe – men vi kom under tidspres i en proces, hvor vi allerede har lagt særdeles mange timer i arbejdet – derfor nåede vi ikke at forelægge visionen for den samlede bestyrelse inden medlemsmødet. Og jeg kan i den sammenhæng fortælle, at der lige nu sidder en del gruppemedlemmer og arbejder på sagen.

Jeg vil blot opfordre til, at så mange aktive medlemmer som muligt, herunder selvfølgelig også bestyrelsen, stiller op til – forhåbentlig – en særdeles positiv aften for klubben.

Jeg håber, at vi ses

Jens Otkjær
Medlem af gruppen bag visionsarbejdet for HFK

NB: Efter min opfattelse bør vi iøvrigt stoppe al negativ debat på bloggen, indtil vi får den gjort klubintern – således at det kun er medlemmer, som kan logge ind på den.