Hej –

Jeg har vagt på Eurofoxen på NF i den kommende weekend.
Vejret ser ikke særligt indbydende ud, og Duo’en står på Arnborg. Jeg er ikke klar over, om der er nogen svæveflyveinstruktør på pladsen i weekenden.

Så melder der sig det spørgsmål:
Er der overhovedet nogen der overvejer at flyve – enten i ASK-13 eller som elev på Eurofoxen? HVIS der er brug for mig, vil jeg selvfølgelig opfylde mine forpligtelser og dukke op, men jeg vil jo nødig køre 280 km bare for et eller to slæb. Og skoling på Eurofoxen skal jo også have brugbart vejr.

Det sidste kan vi ikke helt spå om endnu, så foreløbig vil jeg bede jer hver især tage stilling til om I er interesseret i at flyve, enten svævefly eller UL, og så give mig en melding i så fald – gerne på SMS på 2973 9155 senest i morgen middag (fredag). Jeg vil så grave mig lidt ned i vejrudsigter og svare tilbage, om jeg anser vejret for brugbart og melde tilbage her på bloggen fredag aften.

Så please – lad mig høre.

mvh
Helge