Nye teoriundervisere søges

Vi mangler en til at undervise i det nye fag Kommunikation (teori til radiocertifikat). Vi har endnu ikke modtaget oversigt over pensum eller undervisningsmateriale. Men vi har brug for at få en person på banen nu, idet unionen skal have alle teoriunderviserne registreret i DTO’en. Derudover vil unionen også indkalde til et seminar for alle underviserne.

Vi vil også gerne have en ny underviser i Menneskelig ydeevne, fra næste sæson. Det vil sige, at hvis vi finder en ny underviser allerede nu, så har vedkomne mulighed for at følge undervisningen hos Bent Drechsler i år. Undervisningen er 4 timer en enkelt lørdag.

Jeg håber der er nogen der gerne vil hjælpe med undervisningen.

Kontakt gerne undertegnede.

Hilsen Lisette

mobil 20921500

mail  lisette_sb@hotmail.com