Hejsa Folkens

Jeg har lige været en tur ude på pladsen idet, det bare kunne være super dejligt at få en lille flyvetur i dette dejlige vejr vi har i dag… Men men jeg tjekkede heldigvis banen før start. Jeg kørte simpelthen en tur på banen med min bil og i venstre side gik ok.. men i højre side var banen så våd at jeg sank i og måtte hente “slæbebilen” før det lykkedes at komme fri. Det har selvfølgelig lavet nogle spor i banen, som skal udbedes, men det kan ikke lade sig på nuværende tidspunkt.

Banen er efter min mening ikke egnet til flyvning lige nu, hvor den er utrolig våd og sumpet, ja der står store søer lige under græsset som man ikke umiddelbart kan se! Jeg vil også mene at bestyrelsen, må skrive på hjemmesiden at banen i dette øjeblik ikke er anvendelig for udefrakommende. Vi skulle nødig have en havari !

Hilsen Klaus Witt Jensen