Situationen omkring smittespredningen i Danmark har ændret sig i den seneste tid og Statsministeren har før Påsken fremlagt et program for, hvordan Danmark kan begynde at åbnes igen i denne uge. DSvU maner stadig til forsigtighed og respekt for alle de i samfundet, som må yde en kæmpe indsats, men de vil samtidigt godt løsne en lille smule på den tidligere henstilling angående flyvning. DSvU har derfor ændret deres henstilling til medlemmer og klubber. Holstebro Svæveflyve klub har derfor besluttet at vi godt kan have aktiviteter i klubben, så længe at de foregår på en forsvarlig måde. – Klubhuset bør derfor fortsat holdes lukket, bortset fra adgang til toilet og håndvask. Der må ikke være mere end 10 personer samlet. Overhold reglerne for social afstand på 2 meter til hinanden. – Der kan afvikles flyvninger med en person ombord. Vi anbefaler at alle håndtag, overflader, hoodkant etc. i flyet afsprittes, når der skiftes pilot. – Man anbefaler, at der ikke indtil videre organiseres to-sædet skoling med instruktørvagter. Vi håber fortsat på at det vil være muligt at flyve lidt fra vores plads d. 25 – 26 April.

Mvh

Thomas