Med støtte fra DIF og DGI’s genstartspulje kan Holstebro Flyveklub nu sætte gang i projekt:

Ud og flyv, alt hvad du har lært her i efteråret.

Klubben har fået 18.000 kr. i støtte fra DIF og DGI’s genstartspulje. Med bevillingen kan vi tilbyde klubbens medlemmer, at vi dumper priserne, for at få alle til at flyve så meget som muligt her i efteråret, og sikre at de elever der kom sent i gang med flyve året, grundet covid-19, kan slutte året af med et masser af flyvning her i oktober måned.

Vi vil derfor her i oktober måned tilbyde vores elever ½ pris på skoling på vores Eurofox og Falke samt gratis flyslæb til vores SPL-elever.

Vi vil derudover gerne invitere til en aften i Klubben torsdag d. 14. oktober kl. 19:00, hvor vi lige viser hvordan man sætter vores 2 nyindkøbte computer op i briefing rummet, så man kan flyve simulator hen over vinteren hvor vi vil være vært med lidt snack og drikkevare.  

Lørdag. D. 6. november skal vi have kørt campingvogne ind og vi afholder afslutningsfest om aften så sæt X i kalenderen. Indbydelse kommer ud snarest.

Søndag d. 5. december kl. 13:00 vil vi gerne invitere til medlemsmøde i klubben, hvor vi tager en snak om fremtiden for klubben og i hvilke retning vi skal arbejde hen i mod.

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen