DULFU er i gang med at tilrettelægge nogle flyvedage/træf på Holstebro Flyvecenter i Nørre Felding.Programmet er ikke helt ”strikket” færdig endnu. Træffet holdes i forbindelse med instruktørkursus de samme dage, med 5 deltagere + undervisere, så al forplejning/indkvartering forgår sammen med disse herlige mennesker.Så ud over god mad, bliver der nogle aktiviteter, flyvetur til den lille ø, Hindø i Stadil Fjord, til en gang eftermiddagskaffe/kage.Evt. et besøg i TWR EKBI, de har ikke sagt ja endnu.Besøg på Stauning flymuseum eller tur til et sted foreslået af jer.Landingskonkurrence, navigations/rally tur.Alt sammen afhængig af vejret naturligvis.MEN reserver en eller flere af dagene allerede nu. DULFU forventer, at udsende et endeligt program ca. 10. september.

**For at vi kan få vores klub til at fremstå pæn og ren håber jeg nogle klubmedlemmer kan finde tid til at hjælpe med lidt opgaver med kort varsel. Det starter Torsdag i næste uge.

  • Rengøring af 2 hytter (Lisette Sønderby Bertelsen har taget 2)
  • Lys i hytter (Thomas Leander)
  • Græsslåning
  • Rep. Af vindue i en af hytterne
  • Jeg håber vi kan få nogle af jer til at støtte op om dette. Hvis alle bidrager er det meget få timer den enkelte skal bruge derude. Jeg selv planlægger at køre derud tirsdag fra 14-17. Alternativ skal vi ud og købe dette.
  • Ps. Man må gerne byde ind her på FB og det er fra Torsdag i næste uge 🙏

Med venlig hilsen

Bestyrelsen